El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ LLETRA LLIGADA (3)

25 Juliol 2014
0

Aquesta és la tercera entrega de recomanacions que us porto d’aquesta mateixa col·lecció, la col·lecció Lletra Lligada publicada per Baula. Com ja us vaig explicar es tracta d’una col·lecció de llibres de lectura, però llibre que en realitat poden esdevenir els primers llibres de lectura per als més menuts, ja que es tracta de llibres pensats per a primers lecotrs, per llegir les teves primeres històries sol i en lletra lligada. Format menut, il·lustracions vistoses i històries boniques i divertides són els principals components que fan d’aquesta una bona col·lecció. Els nous títols que han publicat són els que us porto a continuació:

LA MARMOTA ESPAVILADA, Enric Larruela, Il·l. Mercè Arànega, Col·lecció Lletra Lligada, Editorial Baula –> Les marmotes es passen molts mesos dormint. Segurament s’avorreixen molt. A la marmota d’aquesta història li passa pel cap de no dormir, per aprofitar el temps. I quan les altres es desperten els vol explicar com s’ha divertit. Però…

102796_La_marmota_espavilada-e1360861599494

NO M’AGRADA EL MENJADOR!, Lim Yeong-hee, Il·l. Amélie Graux, Col·lecció Lletra Lligada, Editorial Baula –> Avui és el primer dia de la Jinju al menjador! Tot és molt diferent del que ella coneix. Els sabors, els colors… Tant de bo tingués uns bastonets i un bon bol d’arròs!

102797_No_magrada_el_menjador-e1360862172309

LA MILLOR AMIGA DE LA JINJU, Lim Yeong-hee, Il·l. Amélie Graux, Col·lecció Lletra Lligada, Editorial Baula –> La Jinju és una nena coreana que viu a França. Un dia, convida la seva amiga Noemí a casa seva. Allà li ensenya cançons en el seu idioma i plats coreans, de noms molt estranys, que es mengen… amb bastonets! Així, la Jinju no és l’única que té l’oportunitat d’aprendre els costums de cultures llunyanes.

103510_Cub2_Millo-e1375440992289Comentaris

Deixa la teva opinió