El Trompeta recomana… ELS CONTES DE CAROLINE JAYNE CHURCH

15 Agost 2014
0

Avui us vull portar una il·lustradora- autora de contes infantils a través dels seus contes, sobretot dels contes que s’han publicat d’ella a les nostres contrades és clar. És una il·lustradora amb un estil tendre, simpàtic i molt reconeixible, estic convençuda que si veus alguns dels seus ànecs, cabretes o xaiets, sabràs  immediatament de qui es tracta i reconeixeràs el seu estil. Històries senzilles protagonitzades per diferents animals, històries divertides i amb animals força sorprenents. Crec que us agradarà el seu estil.

LA CABRA POMETA, Caroline Jayne Church, Símbol Editors –> Una gran nit de tempesta arrencarà tots els arbres fruiters de l’hort. Al cap d’un temps i gràcies a la Pometa noves plantetes començaran a créixer. La Pometa és una cabra molt espavilada que us arrencarà de ben segur un somriure.

la-cabra-pometa

EL XAI PELUT, Caroline Jayne Church, Símbol Editors –> El Pelut és un xai que sempre arriba tard, que sempre arriba l’últim a totes les festes, reunions i trobades. Però curiosament serà l’únic capaç d’arribar a temps per ajudar a una gallina que ha tingut un problema.

el-xai-pelut

L’OCA CLARA, Caroline Jayne Church, Símbol Editors –> Per tots és sabut que un dels principals enemics de les oques són les guineus, i més a les nits quan les oques dormen. És nit de lluna plena i una guineu està a l’aguait. La guineu persegueix com una boja a totes les oques, a totes menys una, la Clara… Però quin serà el seu secret? Perquè aconsegueix lliurar-se dels atacs de la guineu?

l-oca-clara



Comentaris

Deixa la teva opinió