Manuela Adreani

20 Agost 2014
0

Manuela Adreani és una il·lustradora italiana que vaig descobrir quan vaig anar a Roma el passat mes d’abril, de fet em vaig portar un Pinotxo il·lustrat per ella. El motiu pel qual vaig escollir la seva feina respecte la d’altres il·lustradors va ser ebn senzill, el seu estil em va captivar, em va semblar especial i diferent. Lluny de mostrar la imatge de Pinotxo que tots tenim al cap, ens aporta una visió molt diferent amb el seu propi estil i personalitat.

Té un estil que pot recordar a la Rebecca Dautremer, però si observés el seu treball atentament, lluny es troba d’assemblar-s’hi.

Ha publicat diversos contes però sobretot s’ha especialitzat en versions de contes clàssics de gran format. Àlbums il·lustrats increïbles, preciosos que ens aporten la seva pròpia versió de: l’Alícia al País de les Maravelles, la Rapunzel, el Mag d’Oz, la Blancaneus o com ja us he dit, en Pinotxo.

Us deixo amb una petita mostra de la seva feina, a veure què us sembla.

original-1 corsa croquet2 tartaruga original pinocchio pinocchio asino succhialimoniComentaris

Deixa la teva opinió