El Trompeta recomana… POP-UPS (III)

22 Agost 2014
0

Ja sabeu que el format pop up de contes és un format que agrada molt i encandila als nens i nenes de totes les edats, si bé és veritat que a un nen molt menut no li hauríem de deixar un conte d’aquestes característiques per a ell tot solet, ja que el més senzill que li pot passar és que el trenqui o l’estiri més del conte, per això jo sempre recomano que alguns contes en certes edats siguin llegits als infants acompanyats d’un adult. Avui u porto un parell de contes en format pop-up que estic convençuda que us agradaran. No són novetats editorials, de fet em pensava que ja us els havia portat, però ha resultat que no era així, de manera que avui he trobat el moment i un raconet en el meu atrafegat Trompeta per a portar-vos-els.

ELS TRES PORQUETS, Marion Billet, Editorial Cruïlla –> Aquest conte pop up que us porto és en realitat un conte-teatre. Cada plana del llibre és en format pop-up i representa un dels escenaris on succeeix el conte. A més el conte, va acompanyat dels personatges i els pots anar posant a cada escena, és un llibre-joc divertit i interessant per redescobrir de nou un dels clàssics més importants i famosos de la literatura infantil. És un conte d’orogen francès i ja sabem tots la cultura de còmic i de àlbum il·lustrat que tenen els francesos i amb quina cura treballen els seus productes. A més les il·lustracions són de la Marion Billet, una il·lustradora francesa que m’agrada molt especialment.

1116359-gf 01 02

LA NIT DELS PIRATES, Peter Harris, Il·l. Deborah Allwright, Editorial Combel –> Aquest és un llibre de pirates en pop-up fantàstic. Les il·lustracions són precioses, el format és perfecte, l’edició és acurada… i la història és bonica i divertida. “Una sèrie d’ombres fosques es presenten en plena nit a l’habitació del protagonista d’aquesta història. Monstres? Ogres? Follets? La veritat és que és molt més increïble que tot plegat. Són pirates! Uns pirates peculiars, però al cap i a la fi Pirates. Què volen fer amb la façana de la casa d’en Tom? On van? Totes aquestes incògnites en Tom les acabarà descobrint…”

LA-NIT-DELS-PIRATES-5INCH 02pirates Captura



Comentaris

Deixa la teva opinió