Rita Petruccoli

27 Agost 2014
0

Rita Petruccoli és una il·lustradora romana que vaig descobrir en el meu viatge a Roma i que em va fascinar per tenir un estil peculiar i sobretot molt utilitzat per a reculls de cotnes antics, per a històries de mites romans o grecs, històries d’antics Déus… El seu estil té una part de disseny molt marcat i també un punt de “comiquero”. Ha treballat per a moltes editorials italianes i ha publicat no només àlbum infantil sinó també llibrs de lectura, i té algún que altre projecte en format còmic.

Jo no vaig poder evitar comprar-me el seu conte recull de Mites Romans. Us deixo amb algunes imatges d’aquest i altres treballs de la il·lustradora.

58_puntini1defblog 58_punto1defsito 61_covermitiromanisito 61_enea6sito 61_ercole3sito 61_mapparomasito 61_numa1sito 67_covermythologiegrecquesito COP_Orvieto_Storie_di_Bambini.indd 69_dionisocol5sito2 69_ebecol1sito 69_ebecol3sito2 69_ercolecol2sito2Comentaris

Deixa la teva opinió