El Trompeta recomana… CONTES INDEPENDENTISTES (II)

5 Setembre 2014
0

Un any més s’acosta la Diada Nacional de Catalunya, un any més s’acosta l’11 de Setembre, i ja l‘any passat us vaig parlar de que el fervor independentista s’havia apoderat de les Editorials, de la “moda” independentista. Doncs bé, un any després i dos anys des de la manifestació de l’11 de Setmebre de 2012, sembla que la “moda” ha deixat de ser-ho per ser una realitat consolidada, i enguany també hem trobat algunes novetats editorials en aquest àmbit. Es tracta de l’Editorial La Galera, que potser és una de les menys acomplexades per mostrar de quin peu calça, i enguany ho ha fet amb dos títols nous:

SÚPER PINTA I ESCRIU CATALUNYA, L’Abecedari de Catalunya, L’Onze de Setembre i La meva primera història de Catalunya, Anna Canyelles, Toni Soler, Il·l. Pilarín Bayés, Il·l. Roser Calafell, Editorial La Galera (agost de 2014) –> Aquest llibre és un format que l’editorial ja ha utilitzat en d’altres ocasions, es tracta de recollir tres títols de la mateixa col·lecció sobre la mateixa temàtica i fer un súper àlbum de gran format per tal que els nens puguin pintar i escriure les diferents històries, conté adhesius i alguna activitat extra, en aquest cas: pintar la seva pròpia Senyera. És en format apaïsat i espiral i és una molt bona manera d’acostar als infants aquestes històries per tal que les puguin treballar i adornar ells mateixos.

{00000001-0000-0011-0000-000001438553}-1

L’ABECEDARI DE LA INDEPENDÈNCIA, Equip Editorial, Il·l. Roser Calafell, Editorial La Galera (agost 2014) –> Crec que el títol en qüestió no deixa lloc a gaires dubtes, exactament aquest nou conte de La Galera és un abecedari que permetrà als infants entendre el procés sobiranista pel que està travessant el seu país i a més coneixerà les paraules clau per entendre’l. Cada plana és una lletra, i hi podem trobar el nom de la paraula en tres formats de lletra: lletra lligada, de pal i d’impremta, i el seu dibuix corresponent. Un format senzill però no per això menys vàlid. A més el conte conté un pòster amb totes les lletres, paraules i dibuixos en petit.

{00000001-0000-0011-0000-000001438554}-1



Comentaris

Deixa la teva opinió