El Trompeta recomana… CONTES DE FINESTRES

12 Setembre 2014
0

Avui us porto un parell de contes de finestres, d’aquests amb solapes que s’aixequen, no es tracta de contes de pop-up amb grans efectes, sinó dels contes que amaguen darrere les finestres algunes respostes, dibuixos amagats… Són un clàssic, tots n’hem tingut quan érem petits i avui us en porto dues mostres molt diferents.

¡VAYA TALLER!, Christophe Merlín, Col·l. Luna de papel, Editorial La Osa Menor (Març de 2011) –> Aquest és un conte de coneixements amb finestres i solapes molt divertit. Té un estil una mica retro, de fet a mi quan el vaig veure em va donar la sensació que era una mica vintage. Però em va agradar la temàtica i la història en sí. Una història del taller mecànic d’un ós que ens ensenyarà no només le sparts d’un taller, sinó que també ens ensenyarà les parts que té un cotxe, els membres que formen el taller… El vaig trobar sincerament curiós i bonic.

taller3 garage585 copie

10 COSES QUE PUC FER PER AJUDAR AL MEU MÓN, Melanie Walsh, Molino Editorial –> Les diferents solapes et donaran la resposta a diferents coses que pots fer per ajudar el teu món, petits consells i molt senzills que pot fer qualsevol a casa seva, com per exemple tancar l’aigua quan t’estàs rentant les dents.

10thingsicandotohelpmyworld 10thingd2 10things3



Comentaris

Deixa la teva opinió