Sally Anne Garland

24 Setembre 2014
0

La Sally Anne Garland és una il·lustradora escocesa que viu a Glasgow amb el seu company i el seu fill. Es va graduar a l’Escola d’Art d’Edimburg en l’àmbit de la Il·lustració i el Disseny Gràfic. Treballa en el món de la literatura infantil com a il·lustradora des de fa uns quants anys i barreja la utilització de les tècniques més clàssiques amb l’ús de l’ordenador per a les seves il·lustracions. Té un estil molt característic, utilitza molt bé els fons en els seus dibuixos, que li acaben donant molta més força en els seus personatges, i tot i que en les nostres contrades no és gaire coneguda, a mi un dels seus treballs em va cridar tant l’atenció que m’he decidit a portar-vos-la. El conte del que us parlo és Meu!, un conte sobre germans i lo complicat que és compartir, protagonitzat per uns conillets la mar de bonics. Em va agradar tant el seu estil, i que volia que avui entre tots coneguéssim una miqueta més d’aquesta il·lustradora.

cover_2000 image1_2000 image2_2000 image7_2000 SAG039_2000Comentaris

Deixa la teva opinió