El Trompeta recomana… LA CANCIÓN DEL OSO

26 Setembre 2014
0

Avui us porto un conte que vaig descobrir l’altre dia a la llibreria i em va encantar, es tracta d’un conte d’aquests de mirar i remirar, d’aquests que si tingués mai un fill m’encantaria passar-me estones i estones remirant al seu costat. Us el porto ara mateix i us en faig cinc cèntims.

LA CANCIÓN DEL OSO, Benjamin Chaud, Editorial Edelvives –> Una vegada més l’Editorial Edelvivies demostra el seu fantàstic i esplèndid gust a l’hora d’escollir els contes estrangers que tradueix a les nostres contrades. Aquesta vegada ha fet una aposta segura d’un autor i il·lustrador conegut a nivell mundial. En Benjamin Chaud, autor dels conte d’en Pomelo, i que ara està tenint molt èxit amb aquest nou personatge, amb aquest ós que a la resta de contrades ja està tenint molt èxit. Aquí però, i de moment només en castellà, ens han portat la primera entrega protagonitzada per aquest ós.

La història en qüestió tracta de que s’acosta la hibernació, i el pare ós ja ronca, però el petit osset sent una abella, i decideix seguir-la per tal de que el porti fins al seu rusc i així menjar-se tota la mel. El pare ós es desperta, no troba el seu fill i comença la seva peripècia per trobar-lo. Creua el bosc, arriba a la gran ciutat, i entra fins i tot a l’òpera on a lo millor sorprendrà al gran públic amb una cançó que la seva mare li va ensenyar de petit.

Història divertida, il·lustracions fantàstiques i un bonic format són tots els elements necessaris per fer d’aquest un conte fantàstic i imprescindible.

00003528oplck dans-la-foret_jpg_850x700_q75 dans-le-hall_jpg_850x700_q75 1982507888Comentaris

Deixa la teva opinió