Jugant a… SKIP HOP

5 Octubre 2014
0

L’altre dia vaig descobrir una marca de joguines amb la que no m’havia fixat mai. Voltava per l’Abacus i vaig veure unes joguines que em van agradar moltíssim, es tracta de la marca Skip Hop. Una marca que neix d’uns pares que tot just aterren al món de la paternitat i que buscaven una bossa de maternitat per al seu petit, d’aquelles que portes al cotxet amb un munt de coses, i no trobaven cap que els entusiasmés. Tan va ser així que varen decidir crear-ne una de nova, començant des de zero. I partir d’aleshores i des de l’any 2003 han anat creant i inventant centenars de productes per als nadons que ara venen arreu del món sota el seu segell.

Tenen de tot del món del nadó i l’infant, com ja us he dit les bosses de maternitat, però també coses pel bany, coberts, pitets, motxilles, mòbils, roba de llit… I sobre tot joguines. Joguines de roba, d’aquestes multi-activitats per als més menuts, de fusta, els primers peluixos… Una mica de tot i tot amb un disseny i una qualitat sorprenents. No he pogut evitar enamorar-me d’alguns dels seus productes, sobretot algun que altre elefantet. A veure què us semblen a vosaltres:

 Comentaris

Deixa la teva opinió