Benjamin Chaud

8 Octubre 2014
0

En Benjamin Chaud és un il·lustrador francès nascut a Briançon (al sud de França) l’any 1975. Va estudiar il·lustració a l’Escola d’Artts aplicades de París, i també ho va fer a Estrasburg. Va viure durant 9 anys a Marsella tot i que actualment viu i treballa a París. És l’il·lustrador d’innombrables àlbums infantils i té un estil que l’han fet inconfusible i reconeixible arreu del món. Potser pel nom no tingueu clar de qui es tracta, però si us parlo d’un dels seus perosnatges més il·lustres, estic convençuda que tots aquells que us dediqueu al món de la literatura infantil sabreu enseguida de qui es tracta. El personatge en qüestió és en Pomelo. Sí aquell minúscul elefant de trompa llarguíssima que ha protagonitzat incomptables aventures.

PomeloBegins PomeloColor POMELO-ET-LA-GRANDE-AVENTURE

Doncs a banda d’en Pomelo i totes les seves seqüeles, en Benjamin Chaud també ha il·lustrat una sèrie de contes protagonitzats en aquest cas per un ós. Es tracta de contes d’aquests en que passen mil i una històries en cada plana, d’aquests de mirar i remirar. A les nostres contrades de moment ha arribat “La canción del oso” (només en castellà) i em va semblar realment fascinant, tot i que com ja us he dit en d’altres idiomes hi ha més títols.

lelivre_grosplan BearsSong

A banda, també ha publicat altres contes o àlbums infantils, alguns amb un estil més de còmic, degut a les influències que ha tingut en aquest aspecte; però tots ells amb el seu traç i estil inconfusible.

9fd37686 1006776-gf DidntDoHomeworkComentaris

Deixa la teva opinió