Andrew Joyner

22 Octubre 2014
0

L’il·lustrador que us portaré avui és probablement un dels descobriments que més m’han sorprès darrerament, es tracta d’Andrew Joyner. Andrew és un il·lustrador del South d’Austràlia que va publicar el seu primer àlbum il·lustrat l’any 2009, que era The Terrible Plop, i mica en mica s’ha anat fent un lloc en el món de la il·lustració en els seus treballs més recents. M’atreviria a dir que en les nostres contrades només s’ha publicat un llibre il·lustrat per aquest autor, conte que per cert em va semblar fascinant, i que podreu descobrir en les recomanacions setmanals del Trompeta. Es tracta de El canvi, i en un inici no em va cridar l’atenció, però al obrir les seves pàgines vaig descobrir no només un excel·lent il·lustrador sinó també una molt bona història. Però parlem del il·lustrador que és el que avui ens ocupa. El seu estil el definiria com retro, no sé si són els colors, la tècnica en el pintat o les il·lustracions en qüestió però té com un aire antic curiós. I no és que no sembli modern, ni que les il·lustracions pequin de semblar lletges, ni molt menys. De fet tot al contrari. sé que és complicat entendre a què em refereixo ben bé quan us estic parlant del seu estil i per això crec que és millor que veieu una petita mostra del seu treball per tal que us feu una idea del que vull dir.

TP(AustUS)_coverRGB Tplop_page15RGB Tplop_p12and13RGB Toomanyelephants1 Toomanyelephants4 TheSwap_PB_Cover2 TheSwap_p1RGB Borisseesthelight(p4-5)RGB AuntyMay_cover(RGB) AuntyMay_(p10)RGBComentaris

Deixa la teva opinió