El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ TIME FOR A STORY (2)

24 Octubre 2014
0

Ja fa força temps, de fet uns tres anys que us vaig portar una nova col·lecció de l’Editorial Combel, Time for a story, que ens portava tota una sèrie de contes en anglès, uns contes pensats per als més menuts, per al seu bon aprenentatge de l’anglès i perquè es familiaritzin amb aquesta llengua estrangera ja des de ben menuts. Els contes estaven dividits en tres nivells de dificultat, i aquesta vegada han ampliat la col·lecció en sis títols més, i en tres nivells superiors. De manera que han estrenat el 4, el 5 i el 6. De manera que el nivell 1 està pensat per a nens d’a partir 3 anys, i el nivell 6, a partir dels 7 anys. També depèn és clar del nivell de comprensió de la criatura, i de si el conte és per llegir sol o acompanyat.

Els llibres tenen poc text, il·lustracions molt clares i entenedores, de manera que faciliten a l’infant la comprensió de les històries. A mesura que van pujant de nivell, es van complicant una miqueta més. Cada llibre inclou un Cd amb el conte per escoltar, i una cançó per cantar i ballar.

BACK TO SCHOOL, Anna Panisello ,  Estrella Ramón, Il·l. Mercè Canals, Col·l. Time for a Story, Editorial Combel (2013)

58035-BACK-TO-SCHOOL-5INCH

I TOLD YOU, Anna Panisello ,  Estrella Ramón, Il·l. Luciano Lozano, Col·l. Time for a Story, Editorial Combel (2013)

58028-I-TOLD-YOU-5INCH

GHOST WANTED, Anna Panisello ,  Estrella Ramón, Il·l. Jacobo Muñiz, Col·l. Time for a Story, Editorial Combel (2013)

58042-GHOST-WANTED-5INCH

CHRISTMAS SPIDER, Anna Panisello ,  Estrella Ramón, Il·l. Emilio Urberuaga, Col·l. Time for a Story, Editorial Combel (2013)

58059-CHRISTMAS-SPIDER-5INCH

ZEBRA, Anna Panisello ,  Estrella Ramón, Il·l. Jordi Sales, Col·l. Time for a Story, Editorial Combel (2013)

58066-ZEBRA-5INCH

JUST WONDERING, Anna Panisello ,  Estrella Ramón, Il·l. Petra Steinmeyer, Col·l. Time for a Story, Editorial Combel (2013)

58073-JUST-WONDERING-5INCHComentaris

Deixa la teva opinió