El Trompeta a… la 4a Trobada d'Il·lustradors a Sarrià

27 Octubre 2014
0

cartell-activitats-trobada-2014-definitiuEl dissabte vaig poder acostar-me a la quarta trobada d’il·lustradors que organitzava la llibreria A peu de pàgina de Sarrià (C/Major de Sarrià 50) coincidint amb la Fira del Comerç de Sarrià. I la veritat que des del primer any que es va celebrar la Trobada d’Il·lustradors que m’acosto a tota la Fira en qüestió i gaudeixo molt de les paradetes, gastronomia i propostes de tota mena. Però evidentment us vull parlar de la Trobada d’Il·lustradors en la que hi havien un munt d’il·lustradors com: Rocio Bonilla (la darrera entrevistada del Trompeta), Roser Calafell (il·lustradora dels clàssics infantils de la Galera), Montse Casas, Agustí Comotto, Lliliana Fortuny, Mercè Galí, Patricia Geis, Mercè López, Cristina Losantos, Anna Llenas, Roger Olmos (amb el seu estil inconfusible), Xavier Salomó (sempre amb la seva gorra i el somriure als llavis), Joseph August Tharrats, Jordi Vila, Marta Altés (amb el seu darrer treball Em canvio de casa) i Philip Stanton.

A part de la presència dels il·lustradors signant incansablement a tots els menuts que s’hi acostaven, s’hi han sumat una sèrie d’activitats i tallers que feien les delícies dels més menuts. Vam poder gaudir molt de ser-hi!

PA259744 PA259745 PA259747 PA259748 PA259749 PA259750 PA259751 PA259754 PA259755Comentaris

Deixa la teva opinió