El Trompeta recomana… FELIÇ HALLOWEEN

31 Octubre 2014
0

Ja sabeu tots i totes que jo no sóc gens de Halloween ni de res de tot plegat, que on estigui la Castanyada que es treguin la resta de coses, però avui, i per fer-ho diferent a la resta d’any us he volgut portar un conte de Halloween que em va agradar. Us el presento i us n’explico el motiu.

FELIÇ HALLOWEEN, Liesbet Slegers, Editorial Baula (octubre de 2013) –> El motiu pel qual he decidit que aquest era un conte de Halloween que em venia de gust recomanar-vos és bàsicament per la seva autora i il·lustradora la Liesbet Slegers, de la que ja us he parlat en nombroses ocasions. És una il·lustradora de cotnes senzills, històries per als més menuts que expliquen de manera senzilla diferents situacions. Aquesta vegada es tracta d’explicar de manera senzilla en què consisteix Halloween als ulls dels menuts: buidar una carbassa, disfressar-se de bruixes o bruixots, fantasmes o vampirs, anar per les cases recollint caramels…

Una manera senzilla, divertida i vistosa d’explicar una tradició com aquesta.

103267_Cub_Halloween_Ba-e1375434489642

 Comentaris

Deixa la teva opinió