El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ MI PEQUEÑO…

7 Novembre 2014
0

Avui us vull portar dos títols d’una mateixa col·lecció, es tracta d’una col·lecció de l’editorial Lóguez que després de no trobar-li el nom, he decidit anomenar-los col·lecció “Mi pequeño…”, ja que els dos títols dels que avui us parlo comencen amb aquestes paraules. Un cop aclarit això, us vull parlar de la col·lecció en qüestió. La seva autora és la Katrin Wiehle i és una autora i il·lustradora alemanya amb un estil molt particular que personalment m’ha semblat molt bo. A banda d’això aquesta col·lecció es tracta de ser contes d’aquests de vocabulari, amb paraules soltes, sense text, contes de coneixements per treballar amb els infants diferents temàtiques. Però una de les característiques més importants de la col·lecció és que es tracta de 16 pàgines cada conte, totes elles amb cartró 100% reciclat i impresos en tintes ecològiques. És d’aquesta manera una col·lecció totalment respectuosa amb el medi ambient i té un format fantàstic i bonic. Ara us deixo ja amb els dos títols, us els explico una mica, a veure què us semblen.

MI PEQUEÑO BOSQUE, Katrin Wiehle, Editorial Lóguez –> Com el seu nom indica aquest és un conte sobre el bosc, però no només sobre els animals del bosc, i és que normalment aquesta mena de contes es centren en els animals i obliden que al bosc i a la resta de paratges hi ha diferents formes de vida. Ens parla també dels diferents tipus d’arbres, i de bolets; i evidentment d’un munt d’animals que viuen al bosc.

wloge_producto_principal_1198full-Wc9SZnpLoKKGwRtv wald_pages1 forest_pages2

MI PEQUEÑO JARDÍN, Katrin Wiehle, Editorial Lóguez –> animals com el ratolí, el pardal o l’eriçó són alguns dels protagonistes d’aquesta història, però a més estan molt ben acompanyats de diferents tipus de flors, diferents fruites i verdures.

wloge_producto_principal_1196full-WmNAYZIbopDe4pPg garden_pages2 garden_pages1Comentaris

Deixa la teva opinió