El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ MINIPOPS

21 Novembre 2014
0

Avui us porto una col·lecció que em fa moltíssima il·lusió, es tracta d’una nova col·lecció d’un dels meus tàndems preferits: el Xavier Salomó i la Meritxell Marti. I si a tot plegat us explico que la col·lecció és a més de grans clàssics de la literatura infantil en format pop-up, la combinació és encara més perfecte. ES tracta d’unes versions sintètiques, curtes i modernes dels clàssics. Cinc planes que recreen cinc escenaris en pop-up per a cadascun dels contes. De manera que el conte es transforma en un petit teatrí que representa l’essència i la màgia del conte tradicional. Es tracta de contes que estan pensats per ser manipulats per a nens a partir de 3 anys, tot i que amb nens de més menuts els hi podem explicar i que es quedin al·lucinant amb les boniques il·lustracions d’en Xavier i el fantàstic format que ofereixen els contes en qüestió. De moment, els dos clàssics per excel·lència, els clàssics que a nivell d’estudis de mercat més demanen els nens: La Caputxeta vermella i Els tres porquets.

LA CAPUTXETA VERMELLA, Meritxell Martí, Il·l. Xavier Salomó, Col·l. Minipops, Editorial Combel (Octubre 2014)

封面 [转换]

ELS TRES PORQUETS, Meritxell Martí, Il·l. Xavier Salomó, Col·l. Minipops, Editorial Combel (Octubre 2014)

FRONTCOVER Els tres porquets 98258844Comentaris

Deixa la teva opinió