El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ EL CALAIX D'IMATGES (3)

28 Novembre 2014
0

Avui us porto dos nous títols d’una col·lecció de Combel que em sembla brillant, es tracta d’una traducció d’uns contes francesos que a les nostres contrades es publiquen sota la col·leccio de El calaix d’imatges.  És una col·lecció de contes il·lustrats pel fantàstic i esquemàtic Xavier Deneux, un il·lustrador francès que em té enamorada per la senzillesa de les seves il·lustracions, els colors, la simplicitat, i aquesta col·lecció reflecteix totes aquestes qualitats de l’il·lustrador. Aquesta vegada es tracta de dos nous llibres d’aquesta col·lecció sobre les primeres descobertes dels més menuts. Aquesta vegada en un format una mica més petit i amb unes portades amb fons de color. Es tracta de contes sobre primers coneixements per a nens a partir d’un anyet, contes que treballen els primers centres d’interès, tots ells quotidians a través d’imatges i formes en relleu. Les temàtiques van variant, i aquesta vegada ens acosten els transports i el mercat, un total de 7 planes amb set elements diferents relacionats amb la temàtica.

ELS TRANSPORTS, Xavier Deneux, Col·l. El Calaix d’imatges, Editorial Combel (Setembre 2014)

Transports

EL MEU PETIT MERCAT, Xavier Deneux, Col·l. El Calaix d’imatges, Editorial Combel (Setembre 2014)

Petit mercatComentaris

Deixa la teva opinió