El Trompeta recomana… CONTES PER A NADONS (IV)

9 Gener 2015
0

Quan us porto contes per a nadons, i creieu-me, que ja ho he fet en d’altres ocasions, us acostumo a portar contes de roba. Avui us en porto un parell més, perquè m’agrada que els nadons tan bon punt neixen puguin tocar i gaudir, a la seva manera evidentment, dels contes. Avui us en porto de nou una petita mostra.

ELS AMICS DEL PETIT MUSSOL, VVAA, Editorial Combel –> Un total de vuit planes de tela ens permeten acompanyar el petit mussol en la seva descoberta del món que l’envolta. Decideix sortir a conèixer als animals que com ell, viuen de nit: un ratpenat, una llebre i les cuques de llum són els animals que anirà trobant pel seu camí. Però no patiu, no li passarà res ja que en tot moment estarà la seva mare a l’aguait.

IMG_0132IMG_0009

EL LLIBRE DE LES FORMES, VVAA, Editorial Combel –> Un llibre de roba sobre les formes per estimular els sentits dels més petits: el triangle, el cercle i el quadrat són les figures que es presenten, de manera molt senzilla i en relació amb elements reals. A més de les textures, el llibre inclou un element sonor a la coberta.

El-llibre-de-les-formes



Comentaris

Deixa la teva opinió