El Trompeta recomana… LA PETITA AMÈLIA ES FA GRAN

16 Gener 2015
0

LA PETITA AMÈLIA ES FA GRAN, Elisenda Roca, il·l. Paula Bonet, Editorial Combel (2014) –> Hi ha contes que pel seu format o per la seva història mereixen ser recomanats a banda. Aquest és el cas d’una de les apostes editorials més importants feta darrerament per l’Editorial Combel: “La petita Amèlia es fa gran”. És un llibre amb format pop-up que s’allunya dels tradicionals contes d’aquest estil en molts aspectes diferents. Per una banda les il·lustracions d’aquest llibre ja marquen la diferència ja que la Paula Bonet no és una il·lustradora infantil pròpiament dita. Les seves il·lustracions tenen un estil molt personal que fan del llibre en sí, una petita obra d’art.

Pel que fa a la història, aquesta ens convida a passejar pel món de l’Amèlia, un món on tot és molt gran o on potser ella és molt petita. És un conte deliciós que ens parla de l’aventura de créixer i anem observant com a través de les seves planes els paisatges es transformen, i com bé diu el títol del conte: “La petita Amèlia es fa gran”.

A mi és un conte, que tot i que al principi no tenia clar si m’agradaria, una vegada el vaig tenir entre mans i m’hi vaig poder endinsar, haig d’admetre que em va agradar moltíssim. És un recorregut pel creixement d’un infant, i és en el fons una manera de recordar que tots alguna vegada o altre, per més lluny que ens quedi, varem veure el món com el de l’Amèlia.

FRONTCOVER La petita Amèlia es fa gran 98259087 AMELIA4 Amelia21 Amelia3Comentaris

Deixa la teva opinió