Jugant a… PETIT COLLAGE

28 Gener 2015
0

Petite Collage és una marca basada en el bon disseny per a nens. A partir d’aquí cal dir que aquesta marca neix l’any 2006 de la mà de l’artista Lorena Siminovich, que juntament amb el seu equip de dissenyadors crea des dels seus estudis de San Francisco no només vínils per les parets i tota mena d’elements decoratius per a les habitacions dels més menuts de la casa; sinó que a més crea joguines i mòbils de fusta amb una estètica molt marcada i un disseny i estil molt particular. Els seus productes destaquen pels seus acurats dissenys, la seva imatge gràfica, i d’entre els seus productes destaquen: contes, trencaclosques, jocs i joguines de fusta. Totes elles fetes amb un estil molt especial que fan dels productes d’aquesta marca productes únics. Jo aquesta marca l’he descobert en una botiga de l’Illa Diagonal que ha obert fa poquet i que es diu Suit Beibi, sinó a la seva web també podeu comprar els seus productes.

 Comentaris

Deixa la teva opinió