El Trompeta va a veure… FEAST (FESTÍ)

10 Febrer 2015
0

feast-film-graphic.0Avui us vull parlar de nou d’un curt animat de Pixar, ja sabeu que tinc certa fixació en anar a veure pràcticament tot el que ofereix Pixar als cinemes, i Big Hero 6 no podia ser menys. Avui però no us vull parlar de la pel·lícula en qüestió, sinó del curt que emeten abans de la pel·lícula Feast (Festí) protagonitzat per un simpàtic Boston Terrier anomenat Winston que viu al carrer, un enamorat del menjar que inicia una relació molt especial amb el que serà el seu amo gràcies a una patata fregida. La història és explicada des del punt de vista de gos, sense veu i veient com passen 12 anys de la vida d’en Winston i en James (l’humà que el cuida i amb el que hi té una relació d’allò més especial). En aquests 12 anys apareix una dona a la vida d’en James que canvia també els costums alimentaris tan del noi com del gos, de menjar patates fregides, espaguetis i natxos tot el dia, a passar a menjar verdureta. El gos no ho porta gaire bé, però al final quan sembla que la relació entre la noia i en James ha acabat, en Winston farà un pas endavant per canviar-ho tot i demostrar que per damunt del menjar, que és la seva perdició, està la seva relació especial amb el seu amo.

Una història tendre, preciosa, commovedora, bonica i divertida, d’aquelles històries que com sempre et deixen amb el somriure tonto a la bocaComentaris

Deixa la teva opinió