Jugant a… B TOYS

11 Febrer 2015
0

Avui us vull portar una marca de joguines Americana que sembla que ha aterrat amb força energia a les nostres contrades, fa uns mesos ni la coneixíem i ara a Abacus i algunes jogueteries especialitzades les podem trobar com una de les marques destacades. B Toys són joguines de fusta, de roba i de plàstic pensades per estimular la imaginació i el joc del smés menuts. Tots els seus dissenys són molt acolorits, els seus productes són de molt bona qualitat, resistents i us en puc destacar forces coses. Destaquen especialment els seus instruments amb dissenys amb molts animals, i una estètica molt particular. A banda també podem trobar encaixos, cubs apilables i tota mena de joguines per als més menuts.

Us deixo algunes imatges dels productes que més m’han agradat.Comentaris

Deixa la teva opinió