Jugant a… LITTLE WOOD

18 Febrer 2015
0

Si la setmana passada us vaig portar una marca de joguines molt més comercial, avui us vull portar uns productes molt més artesans, molt més personals, molt més especials i molt més únics. Little wood és el treball d’un il·lustrador, un educador infantil i un joguinaire artesà que crea joguines de fusta d’allò més hipsters, i és que tots volem que els nostres fills siguin ja hipsters des que neixen, que no juguin al que juguen la resta, i que siguin diferents, i aquest punt de ser diferent l’aporta aquesta mena de joguines.

“Robots, cotxes conduïts per senyors amb bigotet, tòtems, la caputxeta vermella, un elefant amb posat seriós, un peix presumit, unes ciutats per pintar i imaginar, una bruixa i un mag, blocs de construcció amb troncs de veritat, un mariner molt savi, unes dents molt rialleres, una poma molt bufona, les vostres famílies en miniatura, i un munt de personatges més!”

Són una autèntica delícia, un estimul pels sentits, una preciositat que permetran als infants crear les seves pròpies històries, les seves pròpies aventures…

Us deixo unes quantes imatges d’alguns dels seus productes, de ben segur que us agraden tant com a mi.Comentaris

Deixa la teva opinió