El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS CONTES (7)

20 Febrer 2015
0

De nou us porto avui més títols de la col·lecció Petits contes, i és que una fan dels contes clàssics com jo, no pot evitar portar-vos una vegada rere l’altra aquesta col·lecció amb els nous títols que van afegint. De nou, aquetss dos títols estan il·lustrats per la Ximena Maier, que sembla que s’està convertint en una de les il·lustradores que més ha repetit en els títols d’aquesta col·lecció. Sense gaire més a dir, us deixo amb els dos nous títols:

LA GUINEU I LA CIGONYA, Il·l. Ximena Maier, Col·l. Petits Contes, Editorial Baula (Octubre 2014)

106186_guineu_cigonya

EL RATOLÍ DE CAMP I EL RATOLÍ DE CIUTAT, Il·l. Ximena Maier, Col·l. Petits Contes, Editorial Baula (Octubre 2014)

106187_ratoliComentaris

Deixa la teva opinió