Neix PIPIRIPIP MAGAZINE

25 Febrer 2015
0

Avui us vull parlar d’un nou concepte de Revista Infantil, es tracta de la revista Pipiripip Magazine que neix de la mà dels propis creadors, o il·lustradors o autors infantils. És una revista pensada per a nens de 0 a 10 anys que encara no ha sortit al mercat i que ara mateix està en procés de mecenatge, és a dir, els seus ideòlegs estan recollint diners entre tots aquells que hi vulguin participar per tal d’intentar tirar endavant aquest engrescador i alhora ambiciós projecte. Alguns dels creadors que hi ha a darrera d’aquesta revista són noms força coneguts del món de la literatura infantil com: Susanna Ayala, Enric Bastardas, Isaac Bosch, Susanna Campillo, Teresa Clua, Anna Crespo, Bernadette Cuxart, Valentí Gubianas, Pep Molist i Annabel Sardans.

I per explicar-vos una mica més del projecte en qüestió i a animar-vos a que feu els vostres micro-mecenatges, us deixo amb el vídeo explicatiu del projecte i el text que l’explica, que també podeu trobar a la pàgina del verkami.

 


Pipiripip Magazine és una revista infantil, que vol treballar directament per als lectors! Som creadors que editem creació i el nostre tret diferencial és precisament aquest: que volem capgirar la manera d’editar. Som escriptors i il·lustradors que fem créixer els personatges i les històries conjuntament, sense intermediaris, ni comercials que influeixin en els continguts. Volem que el nostre treball us arribi fresc i directe: 100% creativitat.

El nostre objectiu és editar materials de qualitat i a bon preu, amb valor i utilitat per als lectors i, a canvi, fer-ne un mitjà de vida. Perquè creiem en una economia del bé comú, basada en la confiança.
Així, en lloc de subscriptors, busquem mecenes dels creadors, és a dir, companys de viatge.

Com serà Pipiripip Magazine?
La revista està pensada per a famílies amb nens i nenes de 0 a 10 anys, és de periodicitat mensual, i es publicarà en 3 formats:
– En format paper (24 x 17cm, 50 pàgines – 10 números + 1 doble)

– En format digital (PDF interactiu, amb més de 50 pàgines, amb so, locucions, petites interactivitats, enllaços i d’altres detalls que enriqueixen la revista)

– Un extra cada 15 dies (en digital), perquè l’espera no es faci tan llarga.

Pel que fa als continguts, Pipiripip Magazine vol infondre optimisme i transmetre una sèrie d’idees i principis que trobem fonamentals:

– Volem plantar les llavors del futur: contribuir a la transmissió d’uns valors personals i socials, fomentar la creativitat i l’esperit emprenedor a través dels contes, sèries, reportatges i activitats que publicarem a la revista.

– La nostra intenció és ajudar a educar a través de la lectura, la reflexió i les emocions que produeixen les històries, les aventures i la il·lusió de retrobar uns personatges cada mes.

– Creiem que cal recuperar la lectura i el diàleg intergeneracional: el respecte pels avis comença amb la seva presència en les històries. El diàleg amb els més grans, per a enriquir els més petits, perquè sàpiguen valorar la seva figura càlida, còmplice i sempre sàvia. Volem ajudar-los a aprendre a pensar i a créixer com a persones.

– Volem fomentar el diàleg obert amb els lectors: fer-los saber, en tot moment, en quin punt es troba la revista, els objectius que perseguim, i estar atents a les idees i demandes del seu públic. Ser una revista oberta, que escolta i aprèn dels lectors.

– Volem fomentar la lectura i el lector actiu. És per això que adrecem la nostra revista als lectors de 0 a 10 anys. Així els oferim un ampli ventall de continguts per obrir la seva curiositat per les pàgines que encara no poden llegir tots sols i així també fomentar la lectura en família: una estona de lleure i aprenentatge compartit.

verkami_0b49bf4146bd151b56d3038053dd3293Comentaris

Deixa la teva opinió