El Trompeta recomana… GRANS CONTES D'ANIMALS

28 Febrer 2015
0

Avui us vull portar una sèrie de contes que giren entorn la mateixa temàtica, tots són d’una manera o altre diccionaris il·lustrats d’animals, però tots ells es caracteritzen per ser llibres de gran format. Són llibres que permetran a l’infant no només descobrir animals nous o fins ara desconeguts per a ells, sinó també saber-ne més coses sobre la seva morfologia, hàbits o alimentació, en funció de cadascun dels llibres que us porto. Els voleu descobrir? Comencem:

EL GRAN LLIBRE DELS ANIMALS DE LA LAURA, Liesbet Slegers, Editorial Baula –> Aquesta autora-il·lustradora belga ja us l’he portat en més d’una ocasió, el seu estil tendre i senzill és d’allò més característic. Aquesta vegada ens porta tota una sèrie d’animals però girant entorn d’un personatge: la Laura. A la Laura li agraden tota mena d’animals: els de companyia, els de la granja, els més menuts, els més grans, els que van per l’aigua, els que ho fan pel cel o per terra… És un llibre meravellós que permetrà als infants descobrir el món dels animals a través de preguntes i petits jocs de descoberta.

105568_El-gran-llibre-dels-animals-de-la-Laura

EL MÓN DELS ANIMALS, Emma Schmid, Editorial La Galera (2014) –> I per conte de gran format sobre els animals, aquest sens dubte s’emporta la palma! Es tracta d’un llibre XXL de cartró amb portades i planes dures centrat amb el món dels animals. Aquest sí és un llibre pròpiament de vocabulari on a cada plana hi apareixen moltíssims animals.

Els animals estan ordenats en aquest llibre per hàbitat: l’oceà, la granja, la selva, el bosc… I els infants podran descobrir més de 150 animals i animalons diferents a través de les planes d’aquest conte. A banda, el llibre conté una secció on s’expliquen petites curiositats del món animal.

És un conte fantàsticament il·lustrat per l’Emma Schmid i que es pot treballar amb nens força petits, a partir d’un any.

AAFF EXTERIOR CATALA OK 9788424651893_Página_1 9788424651893_Página_2 9788424651893_Página_3 9788424651893_Página_4

ANIMALS MÀGICS, Édouard Manceau, Editorial Cruïlla –> Aquest és sens dubte el més peculiar dels tres títols que us porto avui. Es tracta d’un llibre amb un format molt manipulatiu acompanyat de textos molt poètics i senzills de memoritzar. Amb uns quants gestos d’allò més senzills, els nens transformaran tots els objectes que apareixen en cada plana del llibre, en diferents animals. És un llibre curiós i molt recomanable, que permet treballar els animals d’una manera diferent. Això sí, no recomanat per a nens gaire menuts, ja que alguns dels moviments que permet fer l’àlbum són una mica delicats i els nens i nenes el podrien trencar amb facilitat.

Animals-màgics

 Comentaris

Deixa la teva opinió