Jugant a… ANNA TILCHE STUDIO

4 Març 2015
0

Anna Tilche és el nom d’una creadora que treballava en l’àmbit infantil creant peluixos, mòbils i personatges que permeten a l’infant endinsar-se en un món màgic de diversió i fantasia. Els seus productes per a nens són bàsicament peluixos amb els que poder jugar i crear històries, que permeten als infants endinsar-se en mons molt peculiars. Es tracta d’unes joguines molt personals, molt artesanals, i amb un punt modernet molt xulo. A mi em van enamorar uns llapis molt grans de peluix que fa de diversos colors i estampats, que serien una peça magnífica per guarnir l’habitació de qualsevol criatura o la meva mateix. Sé que potser no m’estic explicant gaire bé a l’hora de descriure-os els seus productes, és per això que us en deixo alguns per a que hi feu una ullada.Comentaris

Deixa la teva opinió