El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ PETITS MONS (3)

7 Març 2015
0

De nou us vull portar els nous títols d’una col·lecció de Baula que ja us he portat amb anterioritat, es tracta de la col·lecció Petits mons, uns llibres pensats com a primers llibres de coneixements per als més menuts. Uns llibres que permetran als infants saber si coneixen prou la seva realitat o la realitat que els envolta, així com la diversitat existent a la resta del món. Els temes que tracta la col·lecció són molt variats, poden anar des dels animals del bosc i de la muntanya, fins a parlar-nos de la música, i de les diferents formes d’expressió musical d’arreu del món, com és el cas que ens ocupa avui:

ANIMALS DE BOSC I DE MUNTANYA, Equip Baula, Col·l. Petits Mons, Editorial Baula (Octubre 2014)

106252_PM_171

QUI CANTA ELS SEUS MALS ESPANTA, Equip Baula, Col·l. Petits Mons, Editorial Baula (Octubre 2014)

106253_PM_18_cantaComentaris

Deixa la teva opinió