El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ CANTEM (4)

10 Abril 2015
0

Són molts els contes de la col·lecció Cantem que us he anat acostant, i és que cada vegada que l’editorial Baula en treu un de nou, m’és impossible no portar-vos-els, perquè em semblen contes molt útils per a mestres i per a famílies que vulguin que els seus infants gaudeixin de la música i els contes i ho facin d’una manera divertida i entretinguda. Us porto dos nous títols de la col·lecció, que com ja sabeu vénen amb les lletres de les cançons, els cd’s per a que les pugueu escoltar, i les boniques il·lustracions que acompanyen cada cançó.

AMB EL DIT, DIT, DIT…, Toni Giménez, Mercè Arànega, Col·l. Cantem, Editorial Baula –> Es tracta aquesta vegada d’un recull de cançons que tenen el cos humà com a protagonista.

105014-Amb-el-dit-dit-dit

CANÇONS DEL MEU ENTORN, Jaume Barri, Il·L. Francesc Rovira, Col·l. Cantem, Editorial Baula (març 2015) –> De la mà de l’autor de les cançons repassarem una sèrie de situacions quotidianes en la vida dels infants, ja sigui passejar pel mercat, anar amb bicicleta, fer un avió de paper o jugar a fer l’animal tot cantant.

106194_Cantem13Comentaris

Deixa la teva opinió