Món Llibre 2015

14 Abril 2015
0

cartellpepI amb aquesta Món Llibre celebra enguany la seva onzena edició. De nou als espais del CCCB es celebra el ja consolidat com a Sant Jordi pels nens, un festival de literatura infantil referent a la ciutat de Barcelona i que enguany ha volgut dirigir la mirada especialment cap als nens de 8 a 13 anys. Per a ells han creat un espai on podran trobar diferents activitats relacionades a desocbrir l’Alícia en el país de les meravelle.s Els més petits també gaudiran del seu propi espai on podran gaudir d’una biblioteca als núvols o escoltar cançons de bressol. Una altra de les novetats serà la Mónllibreria ubicada a la plaça dels Àngels que acull una desena de llibreries amb una secció permanent de literatura infantil, on es podran comprar llibres seguint el consell del seu personal.

Tot plegat es durà a terme aquest cap de setmana, sempre el previ a Sant Jordi 18 i 19 d’Abril d’11 a 19:30h. Els diferents espais on es duran a temre totes aquestes activitats i moltíssimes més són:

CCCB

Plaça Joan Coromines

MACBA

Plaça dels Àngels

És sens dubte la cita per excel·lència de la literatura infantil, a banda d’una cita pràcticament obligatòria perquè els pares i mares portin als seus fills a gaudir de la literatura i del munt d’activitats que tindran lloc en un cap de setmana fantàstic com és el que any rere any organitzen a Món Llibre.



Comentaris

Deixa la teva opinió