El conte de… EL GOLEM DE PRAGA

6 Maig 2015
0

Sé que feia força temps que no us portava cap conte per aquesta secció, però aquesta vegada per fi tinc el conte de EL Golem de Praga! Us n’explico cosetes i d’on el podeu treure.

GOLEM, UNA ANTIGUA LEYENDA DE PRAGA, Jan Kruta, Jiri Votruba, Fun Explosive (1a Edició 2001) –> Sento dir-vos que aquest conte només el podeu adquirir a Praga, i d’allà és on el vaig trobar. La marca Fun explosive fa anys que estan creant un nou imaginari i tota una sèrie de productes nous a oferir als turistes. Productes que s’allunyen del clàssic souvenir i que tenen un disseny atractiu i modern, i molt característic també dels il·lustradors incipients del país. És el cas del conte que avui ens ocupa, el que em vaig comprar forma part de l’onzena edició, i està editat en moltíssims idiomes per a turistes d’arreu del món que visiten la bonica ciutat de Praga. És per algú com jo, com l’Elefant Trompeta, el souvenir perfecte, i a sobre està en castellà (ja seria massa que estigués en català). I avui em feia moltíssima il·lusió portar-vos-el en aquesta secció. Un aire curiós, modern i una autèntica delícia per tenir a les meves prestatgeries.

Votruba - Golem golemComentaris

Deixa la teva opinió