El Trompeta recomana… COL·lECCIÓ LITERATURA MINI

19 Juny 2015
0

M’agrada molt especialment aquesta nova col·lecció de Coco Books, es tracta de Literatura Mini, i es tracta d’una col·lecció de llibres de cartró, en format quadrat, força petits, i pensats per als més menuts. Es tracta de primers llibres de coneixements, que ensenyaran a l’infant certs temes, com ara les parts del cos, els nombres, les peces de vestir o els colors a través de grans clàssics de la literatura universal. Tots ells il·lustrats amb molta gràcia, i que tenen com a peculiar aquest component literari. Em sembla una idea brillant i uns contes de coneixements que van una mica més enllà dels típics contes per ensenyar els colors o els nombres. Us recomano moltíssim que hi feu un cop d’ull. De ben segur que us encantarà descobrir-los.

FRANKENSTEIN, Jennifer Adams, Il·l. Alison Oliver, Col·l. Literatura Mini, Editorial Coco Books (2015) –> Aprèn que Frankenstein no era tan terrorífic com semblava en realitat, a través d’aquest conte que es pot convertir en el primer llibre d’anatomia per als més menuts. Amb ell aprendràs les diferents parts del cos.

illustration_frank

DRÀCULA, Jennifer Adams, Il·l. Alison Oliver, Col·l. Literatura Mini, Editorial Coco Books (2015) –> Amb aquest conte aprendràs els nombres a través de dues amigues la Mina i la Lucy i de cinc herois que intenten salvar-les. Assegura’t que duus un collaret de deu flors d’all mentre comptes llops, vaixells i taüts plens de terra a aquesta enginyosa versió de la novel·la gòtica del petit mestre Bram Stoker.

Print

ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES, Jennifer Adams, Il·l. Alison Oliver, Col·l. Literatura Mini, Editorial Coco Books (2015) –> Segueix el conill blanc i baixa al seu cau darrere d’ell, fes un glop de l’ampolla de color lila i coneix un gat taronja, una eruga blava, un barreter boig amb un barret marró, i la Reina de Cors Vermells… tot plegat en aquesta fantàstica petita Alícia que permetrà aprendre els colors als més petits de la casa amb els mítics personatges de Carroll.

Print

ANNA KARÈNINA, Jennifer Adams, Il·l. Alison Oliver, Col·l. Literatura Mini, Editorial Coco Books (2015) –> Introdueix al teu petit dissenyador al món de la moda clàssica de la mà d’Anna Karènina. En aquest sofisticat llibre ple de moda hi trobaràs elegants il·lustracions de vestits preciosos, d’uniformes, barrets, guants i capes, acompanyades de cites del petit mestre Tolstoi.

PrintComentaris

Deixa la teva opinió