El conte de… LA DAMA CARCAS

24 Juny 2015
0

Avui us vull portar un conte de la llegenda que us vaig explicar dilluns. Si bé és veritat que no la podem trobar a les nostres contrades, sí que és un conte que podem trobar a França d’on és originària la història, i que si mai aneu a Cascassone i teniu un menut a la família a qui li agradin els contes, us recomano que li porteu aquest, que a banda d’entretenir-lo, li permetrà conèixer una part de la història llegendària de la ciutat.

LA (VÉRITABLE) LÉGENDE DE DAME CARCAS, Jean-PierreKerloc’h, Il·l. Sophie Miñana, Éditions du Cabardès –> Aquesta versió de la història és fantàstica i està plena de detalls, ja que t’explica totes les argúcies que es va empescar la Dama de Carcas per vèncer l’exèrcit de Carlemany, i a més una part de veritat on t’explica qui va ser Carlemany, que en realitat la Dama de Carcas no va existir i d’on prové veritablement l’origen del nom de Carcassone. Un conte sens dubte molt constructiu i enriquidor.

la-veritable-legende-de-dame-carcas-de-jean-pierre-lerloc-h-936474865_ML 9782953437164_2 9782953437164_3Comentaris

Deixa la teva opinió