El Trompeta recomana… COL·LECCIÓ A TOCAR (3)

31 Juliol 2015
0

Avui us porto un nou títol d’una col·lecció francesa, publicada també a les nostres contrades que em té el cor robat. De fet, en francès hi ha força més títols, però de moment en català ens hem de conformar amb menys. Aquesta vegada el nou títol ens parla dels transports, començant pels terrestres, després pels que van per l’aire, fins que finalment ens acosta els aquàtics. El que m’agrada d’aquesta col·lecció és que les il·lustracions, tot i que han canviat l’il·lustrador, continuen sent fantàstiques, que tenen un munt d’elements per tocar, diferents textures i teixits, i que són contes de coneixements molt complerts. En aquest cas, no es queden simplement en el cotxe, el camió, l’avió, el globus i el vaixell… És tot plegat el que fa aquesta col·lecció tan especial, a banda de ser molt atractiva, colorista i entretinguda per als més menuts.

A TOCAR DELS TRANSPORTS, Il·l. Sylvie Bassard, Col·l. A tocar, Editorial Combel –> “El cotxe, l’avió, el tren, el vaixell, el camió de bombers, la bicicleta amb rodetes… Un llibre perquè els nens i nenes coneguin tots els secrets sobre els mitjans de transport; pensat per tocar, mirar i aprendre. I a l’última doble pàgina, un circuit de Fórmula 1 per resseguir amb els dits!”

{00000001-0000-0011-0000-000001489658}-1Comentaris

Deixa la teva opinió