El Trompeta vist per… MERCÈ CANALS

5 Octubre 2010
0

Quan vag veure els meus regalets pel Trompeta i vai descobrir aquesta versió de la Mercè Canals, no vaig poder evitar esbossar un somriure, i és que “La Canals”, com ella mateixa s’anomena en el seu Bloc, és una d’aquelles il·lustradores a la que és molt fàcil identificar i reconèixer. I és que té un estil molt marcat que a mi m’agrada moltíssim. Els darrers pop-ups que va publicar són d’una bellesa extraordinària i dia rere dia aconsegueix fer-se un nom una miqueta més gran en el món de la il·lustració infantil al nostre país.

Aquesta versió apareix el Trompeta amb la llegenda de Sant Jordi a la seva trompa, com haurà sabut la Canals que és una de les històries que més entusiasma al Trompeta?

Moltíssimes gràcies Mercè per una versió tan teva del meu estimat Trompeta!Comentaris

Deixa la teva opinió