El Trompeta vist per… MERCÈ ARÀNEGA

12 Març 2011
0

Ahir vaig veure un e-mail que em va fer moltíssima il·lusió, es tractava de l’Escola Pàmies de Ginestar (un petit poblet de les Terres de l’Ebre), que des de la seva Biblioteca estaven treballant l’ofici d’il·lustrador, i per tal de visualitzar les tècniques i expressions dels diferents dibuixants, han pres els diferents Trompetes fets pels il·lustradors com a exemple.

Per mi, ha estat tot un orgull… però és que aquí no s’acaba tot plegat. Van rebre a l’escola la visita d’una il·lustradora, la Mercè Arànega, i van demanar-li la seva versió del Trompeta i me l’han enviat. M’ha encantat el seu regal, i ja tinc un Trompeta nou per la col·lecció, i per fer més gran la meva paret de Trompetes.

Però des d’aquí vull agrair a tots els nens i professorat de l’Escola Pàmies de Ginestar per haver pensat un projecte de treball tan bonic, i haver agafat les diferents versions del Trompeta per treballar-hi. Em sento molt orgullosa i contenta, així que una besada ben forta per tots els xiquets i xiquetes del Ginestar, i un agraïment enorme per a la Mercè Arànega.Comentaris

Deixa la teva opinió