El Trompeta vist per… MONTSE TOBELLA

29 Juny 2010
0

No us podeu imaginar la il·lusió que em va fer rebre aquest mail ahir, i és que ja feia força temps que cap il·lustrador m’enviava la seva versió de l’Elefant Trompeta i per a mi és una secció molt important, així que ja us podeu imaginar la meva alegria quan en obrir el correu veig un mail de la Montse Tobella amb assumpte: “dibuix elefant Trompeta”. I més contenta encara vaig estar al obrir-lo i veure lo bonic que resultava. Un d’aquells Trompetes que fan il·lusió perquè l’il·lustrador ha estat una estona del seu valuós temps pensant en el Trompeta i el que representa per ell. I en aquest cas, la visió que en té la Montse Tobella és molt dolça i tendra amb un nen endormiscat gràcies a les pàgines d’un conte a la trompa de l’elefant. És sens dubte, el millor regal que podia rebre en un dia tan dur com el d’ahir.

Moltíssimes gràcies Montse!Comentaris

Deixa la teva opinió