El Trompeta vist per… CARLES ARBAT

10 Setembre 2010
0

No us ho podreu creure, però avui quan he obert el meu correu m’he trobat una sorpresa increïble! I és que a un dia de complir quatre anys el Trompeta ha rebut una sorpresa inesperada, i és que el fantàstic Carles Arbat m’ha enviat la seva versió de l’Elefant Trompeta. Aquest però, no és un Trompeta qualsevol, és un Trompeta especial, que té llapisos per cames, un pinzell com a trompa i que té la seva trompeta com a casa, igual que els cargols, o que la du al cap com els bojos. Perquè el Trompeta està una mica boig: “La petita bogeria que fa que algunes persones siguin capaces de fer realitat allò que volen”.

I una corda a l’esquena! I és que el Trompeta encara té moltíssima corda!!!!

M’he quedat sense paraules! Moltíssimes gràcies Carles!Comentaris

Deixa la teva opinió