Jugant a… PEEBLE

22 Setembre 2015
0

La història d’aquesta marca de joguines és digne de ser explicada, i ho faré de la millor manera possible. La creadora d’aquesta marca Samantha Morshed es muda a Bangla Desh a l’abril de 2004 i hi crea una entitat sense ànim de lucre que es diu Hathay Bunano per intentar ajudar a la gent i sobretot a les dones d’aquelles contrades. A través d’aquesta entitat i d’una ONG local ofereix feina a 12 dones que aniran a casa seva a aprendre a teixir i començar a crear així els productes que després es comercialitzaran sota el nom de la marca Peeble. Amb els diners que les dones guanyen poden pagar l’escola dels seus fills, i poden ajudar als seus marits en l’economia familiar en una societat en que la dona no té un paper gens senzill. De manera que comprar aquesta marca de joguines no implica només que siguin boniques, sinó que ajuden a famílies que viuen molt lluny de les nostres contrades, a petits artesans, sabent que així aquelles dones tenen una ocupació regular, sostenible i flexible i poden oferir als seus menuts una vida millor. Us deixo amb el vídeo que us permetrà descobrir aquesta història una mica millor.

Els seus productes s´no una autèntica delícia, tots fets a mà i tots fets a crochet. Els productes es poden dividir en diferents categories: sonalls, joguines en forma de menjar, personatges de conte, animals i amics i productes per a nadons. M’he decidit portar-vos una petita mostra dels seus productes. Jo els vaig descobrir a una tenda escocesa preciosa que es deia That cute little Highland shop. No és una tenda pròpiament de joguines, és més aviat una tenda de regals que es trobava en un petit poble que vaig tenir la sort de visitar i que es deia Fort Augustus, ben a la vora del llac Ness. Allà vaig trobar Peeble i no em vaig comprar res de la marca en qüestió perquè no tinc cap menut que ho pugui gaudir.Comentaris

Deixa la teva opinió