El Trompeta recomana…CONTES PER A MARES I PARES (II)

15 Juliol 2007
0

Hola a tots i totes! El post d'avui el dedico a contes per a mares i pares, ja que l'altre dia passejant pel Hapy Books (que personalment, no m'agrada) vaig trobar-ne un d'interessant; i ja de pas us en recomano uns altres.

LA MEVA MARE, Guido Van Genechten, Editorial Acanto (2001) –> D'aquest autor em va agradar més el dels avis, però aquest també està molt bé. Ens explica com el protagonista de la nostra història juga a fet i amagar amb la seva mare i la busca per a tots els racons de la casa.

EL MEU PARE, Guido Van Genechten, Editorial Acanto (2000) –> Aquesta vegada en Pau, que així és com es diu el protagonista, juga amb el seu pare, considerant-lo el més carinyós del món. Una entrenyable història d'amor…

CUA CURTA, Mary Mcquillan i Kes Gray, Editorial Beascoa (2003) –> Aquesta és la història d'una conill molt simpàtic i bufó: en Cua Curta. Però no és un conill qualsevol. La història narra com els seus pares li confessen que és adoptat i la seva reacció davant d'aquest tema.

Em va agradar molt, no només el seu protagonista o la història, sinó les il·lustracions i els colors utilitzats en cadascuna de les pàgines, que em semblen verdaderes obres d'art. M'encanta!

UN REGALO DEL CIELO, Gustavo Martín Garzo i Elena Odriozola Belastegui, Editorial SM–> Aquest es tracta d'un conte amb un autor de Valladolid i una il·lustradora vasca molt especial. Té unes il·lustracions atípiquies i una història realment commovedora. Ens parla sobre la maternitat i l'amor als fills. Es tracta de dues mares, una persona i l'altra animal, que perden els seus fills, i acaben trobant el fill de l'altra i finalment…

Espero que us hagin interessat.

Fins aviat!

  



Comentaris

Deixa la teva opinió