Segona setmana, millor que l'anterior

16 Setembre 2006
0

Hola a tots i totes! Què us enrecordeu de mi? sóc el Trompeta, el titella de la classe dels Elefants.

Com tots els mestres i les mestres saben, l’adaptació a la Llar d’Infants és un període difícil per a educadors i infants. Els nens ploren tot el dia, troben a faltar a les seves famílies, s’han d’adaptar a un espai que els resulta totalment nou…I jo, la mestra i l’auxiliar de la classe dels Elefants aquesta setmana hem tingut molta feina.

Tot i això, hem pogut fer bastantes activitats. Els nens cada dia al matí estan més contents de rebrem i veure’m. Els saludo i junts cantem la cançó del "Bon dia!".

El dimarts, vem explicar el conte d’en Patufet i després vam descobrir tots els instruments que hi havia a la classe, als nens els hi va encantar descobrir nous sons!

El dimecres vam començar a fer el mural de les mans dels elefants. Cada nen deixava imprempta de les seves mans. Vem continuar descobrint alguns dels materials que tenim a l’aula, aquesta vegada els de psicomotricitat.

El dijous vem acabar el mural de les mans, vem ensenyar les fotos dels infants de la classe i vem presentar un nou material: els aros. Vem mirar els seus colors i vem descobrir les possibilitats que ens oferia. Ja per acabar vem classificar les nines de la classe, segons fossin grans o petites.

Per acabar la setmana, jo que sóc una mica entremaliat vaig amagar el tresor dels elefants per l’escola, i vaig fer que tots els nens busquessin per le’scola el tresor; de manera que van recòrrer diferents espais: la classe, el menjador, el lavabo, la cuina; i finalment van trobar el tresor amagat a la classe dels ossets grans! A dins hi havia posat un peluix d’un elefant!!!

Com podeu veure, aquesta setmana els elefants hem treballat molt! I encara tinc preparades més sorpreses per la setmana que ve!!!

Fins aleshores!



Comentaris

Deixa la teva opinió