Les revistes per a mestres

17 Octubre 2006
0

Hi ha diverses revistes en el mercat sobre educació. Però jo voldria comentar aquelles que teòricament ofereixen recursos pràctics i didàctics per a mestres.

Aprofitant la aparició d’una nova revista de mestres al mercat, vaig comprar-ne el primier número. La revista es diu Maestra. clave para docentes de infantil y primaria. La veritat és que no va resultar el que esperava. Primer de tot perquè no considero que hi hagi pràcticament cap aspecte aplicable a Educació Infantil, i si és així, només és per a parvulari. Segon perquè considero que hi apareixen molts articles i reportatges d’opinió que tot i resultar interessants, no m’ofereixen el que buscava: recursos per dur a terme a l’aula.

Pel que fa a una altra revista, aquesta sí de recursos per a mestres és Maestra Infantil. Aquesta ofereix propostes i recursos tant per a treballar en escola bressol com en parvulari, tot i que hi predomina la segona etapa. Tot i això, considero que la revista abusa dels infantilismes i de materials que realment a les escoles no tenim, i a vegades fa propostes massa utòpiques de quins serien els resultats finals. Uns resultats que evidentment només serien com ens ensenyen si ho fessin les mestres i els mestres i no pas els nens.

Si coneixeu altres revistes que puguin resultar interessants i que ofereixin recursos per a mestres, ja sabeu que espero les vostres propostes.

Gràcies



Comentaris

Deixa la teva opinió