El Trompeta navega… per l'XTEC

25 Abril 2007
0

Hola a tots i totes! M'he decidit a inaugurar una nova secció dins del meu blog. S'anomenarà: "El Trompeta navega…", i consistirà en visitar diverses webs educatives i trobar-hi els seus avantatges i inconvenients segons com sempre el meu propi punt de vista.

He començat per la web: http://www.xtec.es/, ja que es tracta d'una de les més conegudes en l'entorn educatiu català. La pàgina principal es divideix en tres columnes: la de l'esquerra inclou les seccions en que es divideix la web, així com links a altres pàgines educatives d'interès. La part central ens parla de notícies d'interès i la part dreta de les principlas novetats relacionades amb el món educatiu.

 

Però la part que trobo més interessant com a mestra és la de "EScola Oberta". Allà hi apareixen recursos per a mestres dividits en les diverses àrees del món de l'ensenyament. Aquests recursos són proporcionats per altres centres que han dut a terme les diverses pràctiques que hi apareixen.

Un altre aspecte que considero interessant de la web és l'apartat de Formació del Professorat, fet que ens recorda a tots i totes que la formació de qualsevol mestre és permanent i que no s'acaba de formar mai. En aquest apartat apareixen links a programes de formació de temàtica diversa.

En general, aquesta és una web destinada al professorat de tots els nivells educatius.

Fins aviat!



Comentaris

Deixa la teva opinió