Els racons de… RODAJOCS

18 Agost 2008
0

Hola a tots i totes!

Com ja us vaig explicar l'altre dia, passejant per Gràcia vaig descobrir un parel de racons, el primer era la Casa de los Cuentos, i el segon el que us porto avui: Rodajocs. Es tracta d'una jugueteria, però no una qualsevol, evidentment una jugueteria on no es poden trobar ni Barbies, ni Bratz ni Playmobils. No hi ha ni una soolal joguina que funcioni amb piles, i estan fetes en la seva majòria de fusta, tela o cartró. Endreçades per edats que van dels o fins als 10 anys apròximadament.

Un espai tranquil, agradable i atraient als ulls dels infants i dels que no ho som tant. Treballen amb marques franceses com Djeco i Haba, Alemanys com Selecta i Sigekid. La veritat és que és una altra manera de cuidar les joguines dels més petits i de potenciar habilitats que sovint amb altres joguines queden oblidades.

Mireu una mica al seu interior amb aqueste sfotos, i veureu un petit tast. Si us hi voleu acostar C/Penedés 5 (Cantonada Martínez de la Rosa).

Fins aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió