El Trompeta recomana… CONTES DE PORQUETS (II)

3 Octubre 2008
0

Hola a tots i totes!

Tot i que només són dos els contes que us porto avui, són molt macos i val la pena destacar-los. Es tracta de dos contes de porquets, un animal que pot semblar molt brut i poc donat als contes, però del que sempre se'n poden inventar noves històries.

OLIVIA Y SU BANDA, Ian Falconer, Editorial FCE (2007) –> Després d'esperar un any per recomanar aquest llibre, no ho he pogut evitar més. La meva espera era perquè s'edités en català, però com això no ha estat així, el recomano en català. Es tracta d'una nova història d'aquesta porqueta tan bonica, tan simpàtica i tan amant del color vermell. Una vegada més, les noves entremaliadures de la Olivia deixaran el final de festa de la seva ciutat sense banda, ja que la porqueta decideix fer-ne la seva pròpia. Com sempre genial i divertit.

EL PORQUET PING-PONG, Caroline Jayne Church, Editorial Blume (2008) –> El llibre que us presento ens porta una il·lustradora amb un estil molt dolç i característic, no la coneixia, però passejant per la seva web, m'ha agradat encara més. La història un porquet que vol volar. Qui no ha volgut volar alguna vegada? Però mentre intenta fer-ho, només fa que molestar als seus amics de la granja que estan treballant per tirar-la endavant; al final aquests li faran un regal i el somni d'en Ping Pong es farà realitat. Acabo d'adonar-me el perquè em sonava tant aquest tipus de dibuix, és la il·lustradora de la Gallina Famolenca. M'encanta aquell conte!

 

Fins aviat!

 



Comentaris

Deixa la teva opinió