Explica'm… CONTES AMAGATS DE L'EUROPA DE L'EST

28 Desembre 2008
0

CONTES AMAGATS DE L'EUROPA DE L'EST, Antonio Barber i Paul Hess, Editorial Blume (2003) –> Aquest conte va esdevenir tota una troballa voltant un dia pel mercat de Sant Antoni. Allà mai s'hi sap el que un pot trobar, i vaig veure aquest magnífic recopilatori de contes, que com bé diu el títol, són de l'Europa de l'Est. En total, set històries de Eslovàquia, Polònia, Sèrbia, Eslovènia, Rússia, Croàcia i Romania.

Una de les coses més interessants que té, és que al final hi ha un apartat que posa l'origen dels contes, i això a les recerques del Trompeta li va molt bé; hi posa el títol original, l'autor i l'any.

Pel que fa a les il·lustracions són boniques i curioses; i les històries ens acosten una mica més als contes populars d'aquestst països sovint tan desconeguts.

Inconvenients: que podria ser que us costés trobar a les llibreries habituals, tot i així, pregunteu-ho, que potser encarregant-lo us el porten si us interessa.

Fins  aviat!Comentaris

Deixa la teva opinió