Els racons de… BARRUGUET

5 Febrer 2009
0

Hola a tots i totes! Fa unes setmanes, just faltaven pocs dies per Reis que vaig descobrir una botiga que em va encantar. Primer no volia entrar perquè la zona en que es troba vaig pensar que seria molt cara, de fet, barata no és. Però un cop a dins em va encandilar, es tracta d'una botiga d'aquestes que m'agraden a mi, amb joguines defusta, casetes de nines, castells de fusta, cuinetes…

Es tracta de les botigues Barruguet, que buscant per Internet, he descobert que es tracta d'una cadena de botigues que van nèixer ja fa més de tres dècades amb la intenció d'oferir a pares i infants joguines educatives, ja que l'oferta d'aquestst productes en aquells moments era escasa.

Amb el temps hi ha més botigues d'aquest tipus, però aquesta té un encant que les altres no tenen, que no només tenen marques estrangeres o d'aquí, però en tot cas educatives; sinó que fabriquen les seves pròpies joguines sota el títol: Barrutoys. Les Barrutoys són joguines de fusta en tre les que destaquen les cuinetes (són una passada) i les cases de nines. Us en deixo una petita mostra:

Si us hi voleu acostar, podeu fer-ho a Gran Vía 620, i si voleu tafanejar alguna coseta entreu a la seva web. Si sou de Terrassa o rodalies, allà és on van nèixer aquestes botigues i en podeu trobar dues: al carrer Rutlla les dues, una al 29 i l'altre al 35-37.



Comentaris

Deixa la teva opinió