Anant a MÓN LLIBRE

21 Abril 2009
0

Dissabte passat vaig tenir la sort de poder anar a Món Llibre, i la veritat que em va agradar força, jo havia estat fa un temps a la Setmana Internacional del Llibre Infantil i juvenil (o quelcom similar), també organitzat al CCCB, però el que em va sorprendre de Món llibre són els diversos espais que té.

Té una primera part de lectura dels nens, on aquests seien en una espècie de tro aràbic i llegien part d’algun llibre; en el mateix espai hi havia també un “mercat” d’intercanvi de contes.

Tot d’espais per a tallers, conferències, jocs… I tot relacionat amb el món de la literatura infantil.

Per tot arreu de la fira, ja fos sobre les taules; o al terra en l’espai per als més petits hi havia cabassos amb contes per mirar, remirar i tafanejar.

Vem tenir la sort de trobar-nos en que just començava un espectacle de titelles, era de la Companyia Marduix i ens va encantar; era poesia per a nens a través de l’obra “Meitat tu, meitat jo”. Espectacle que segons em va semblar entendre, anirà rodant per les biblioteques públiques de la ciutat. Sigui com sigui, em va agradar molt, i als petits que hi havia per allà també.

Em quedo amb una jornada esgotadora i divertida dedicada al llibre infantil, que recomano a tots els que tenen nens i els que estimen la literatura infantil que s’hi acostin. Potser em va faltar una mica alguna part d’exposició d’il·lustracions originals, o de contes importats d’altres països. Per la resta, un 10!



Comentaris

Deixa la teva opinió