El Trompeta recomana… ELS ANIMALS DEL JARDÍ

8 Maig 2009
0

Una nova col·lecció interessant de l’Editorial Vlaneciana Bromera, que sota el títol de “Els animals del jardí”, ens porta títols interessants, històries divertides i il·lustracions coloristes i diferents. La protagonista és l’Antonieta, una marieta groga a la que li passa de tot. La voleu conèixer? Us porto les dues primeres històries:

EL BES D’ANTONIETA, Gemma Armengol, Il·l Òscar Julve, Editorial Bromera (2009) –> Una història sobre les diferències i les ganes de ser com els altres. Aquesta vegada, la simpàtica marieta Antonieta, que és groga, li encantaria ser vermella, com la resta d emarietes del jardí. Però ella és diferent, i després de molts intents de canviar de color, potser algú se n’adona de que està més bonica així.

45001

 

L’ARANYA LLANTERNERA, Gemma Armengol, Il·l Òscar Julve, Editorial Bromera (2009) –> Pobre Antonieta que s’ha quedat atrapada en una teranyina, la de l’aranya Pilar, que evidentment, se la vol menjar. Com s’ho farà per sortir-se’n? Evitarà l’Antonieta ser devorada?

45002

 

Com a curiositat dir que aquesta col·lecció es publica en català en Animallibre si en Valencià a Bromera; i estan en lletra lligada, uns contes que es poden convertir en la primera lectura de nens de cinc-sis anys.



Comentaris

Deixa la teva opinió